pr0nTV

Monday, September 19, 2005

pure pwnage

pure pwnage er en dokumentarserie som lærer oss n00bs hvordan vi kan bli pr0. Serien er vellaget med gode skuespillere (eller er de sånn i virkeligheten?), store doser ironi og stødig kameraføring. Episodene tar relativt lite plass i disse bredbåndsdager, så nedlasting går raskt unna.

Serien kan lastes ned på pure pwnage og episode 8 ble nettopp lagt ut på nett som torrent fil. Jeg har kommer til å seede i hvert fall fram til fredag, de trenger all hjelp de kan få til å dele serien ut til folket, så last ned og del rikelig (da mener jeg selvsagt at du skal la din torrent klient seede filen:).

pr0nin: i natt drømte jeg at dette er den mest fornuftige måten å komme med tanker og kommentarer på. EDIT: Har nå sett ep. 8 og det er den beste til nå, særlig for dere som har spilt CS :)

Dark Knight: Enig, funker bra. pure pwnage er ganske vittig for de som tilbringer litt tid på nettet, spesielt om man er involvert i onlinespill. Velutformet og underholdende, og et godt eksempel på noe som en tv-kanal idag aldri ville finansiert. Føyer seg fint inn i rekken sammen med bl.a. weebl, 30-second theatre og Red VS Blue. All hail the mighty internet!

Matshelge-San:
Mener at Pure Pwnage fanger noe spesielt i tiden. Serien er tilgjengelig til mennesker som tilbringer tid på internett. For å se denne serien må man ha bredbånd, og om man har bredbånd så har man sikkert tilbrakt litt tid med å spille spill online. Derfor kjenner man seg med en gang igjen i serien, eller man forstår i alle fall hva det er snakk om. Et perfekt utvalg av sitt publikum med andre ord. Serien er også veldig godt laget med god musikkvalg, god klipperytmer, godt skuespill (også en veldig godt koreografert kampscene) samt veldig gode karakterer.

Om du er proff nok til å kunne finne fram til denne siden, og lese alt som er skrevet her så vil PurePwanage være noe for deg.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home